Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teprve devatenáctiletý zpěvák Voxel, vlastním jménem Vašek Lebeda, kterému v jeho startu pomáhali například Xindl X nebo Ben Cristovao, vypustil do éteru už svůj druhý singl. Po songu V síti přichází s písničkou Hitmaker, ve které si nebere servítky a ironizuje celý šoubyznys.

Hitmaker podle jeho slov není jen prvoplánovou agitkou, naopak má jasno v tom, co chce sdělit. A daří se mu to s neuvěřitelnou lehkostí a ironií, která byla leckdy připisována právě Xindlovi X. „Baví mne, že moje songy jsou tímto charakteristické, vyjadřují určitý nadhled a samy sebe trochu shazují. Zrovna u Hitmakera se to myslím na 100% povedlo,“ řekl ke svému nejnovějšímu počinu Voxel.

Hraný klip svým rozpočtem a výpravou předčil prvotinu V síti. Video velice vtipně obrazově glosuje text písně a kombinuje až surrealistické obrazy s nejmoderněji nasnímanými záběry. Produkce a režie klipu se ujala společnost Graham Bell – mladá parta filmových tvůrců, kteří přišli s originálním řešením, jak klip pojmout a během čtyř natáčecích dnů nasbírali základní materiál.

„Spolupráce s Graham Bell předčila moje očekávání. Na to, jak jsou kluci mladí, jsou to fakt profíci a vše dotahují do detailů, což je ten nejlepší přístup. Několikrát jsme točili do pěti do rána, mysleli jsme, že už to nezvládneme, ale nakonec se vše podařilo,“ shrnul natáčení Voxel. Na výsledek jejich snažení se můžete podívat zde.

Reklama

Další články

Načítám