Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Cris Galera se rozhodla překvapit svého partnera Miqueiase dráždivým dárečkem. Podstoupila plastickou operaci vaginy. Díky té prý její intimní oblast vypadá mnohem „mladší“.

„Vypadá krásně, nově, přítel je nadšený. Všechno je teď nové,“ řekla Cris webu Daily Star.

Omlazující operace, kterou podstoupila z estetických důvodů, trvala dvě hodiny. „Byla jsem při vědomí a krátce po skončení jsem dostala květiny, které mi přítel poslal do nemocnice,“ vyprávěla žena, která už má za sebou několik estetických operací včetně labioplastiky (úprava stydkých pysků).

Cris doufá, že zákrok zlepší její intimní život, na finální výsledek si ona, její partner a také fanoušci budou muset počkat asi měsíc. Žena totiž uvedla, že úpravu hodlá ukázat právě i svým příznivcům. „Pro své fanoušky chci udělat „tour“ a ukázat, co všechno se změnilo,“ šokovala.

V minulosti na sebe modelka strhla pozornost oznámením, že si vzala sama sebe, a poté po devadesáti dnech, když ohlásila, že se rozvádí, protože potkala někoho jiného. „Byla jsem v manželství se sebou šťastná, ale když jsem potkala někoho výjimečného, začala jsem zase věřit na lásku,“ řekla tehdy k věci Daily Staru.

Reklama

Další články

Načítám