Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavný brazilský fotbalista Ronaldo (47), celým jménem Ronaldo Luiz Nazário de Lima, se oženil. V pondělí odpoledne si na Ibize vzal za ženu modelku Celinu Locks (33). Svatbu stihli do roka a do dne od zásnub, které proběhly v lednu.

Veselka se konala ve vesničce Es Cubells na jihozápadě ostrova, poblíž místa, kde „fotbalista v důchodu“ vlastní dům.

Ronaldo a Celina spolu začali randit před sedmi lety, o snímky ze svatby se podělili s fanoušky na sociálních sítích. „Dnes jsme spojili naše rodiny při intimním církevním obřadu a tím začal týden mnoha dalších oslav,“ napsala k nim nevěsta.

Ona i ženich oblékli bílou barvu, Celina šaty s nášivkami ve tvaru kapek, Ronaldo ležérní bílý komplet a tričko.

Pro fotbalistu šlo o čtvrtou svatbu, respektive třetí oficiální. Jeho první ženou byla v letech 1999 - 2003 fotbalistka Milene Domingues, s níž má syna Ronalda (23), druhou pak mezi roky 2008 - 2012 inženýrka Maria Beatriz Antony, která mu porodila dcery Marii Sofii (14) a Marii Alici (12). Do výčtu manželek některá média zařazují i modelku Daniellu Cicarelli, kterou si Ronaldo vzal v roce 2005 jen neoficiálně, na francouzském zámku.

Kromě zmíněných potomků má ještě sedmnáctiletého syna Alexandera, jehož počal během románku se servírkou Michele Umezu. Po potvrzení otcovství podstoupil vasektomii. V rozhovoru pro Financial Times pak žertoval, že si nechal zmrazit sperma a má dostatek materiálu na vytvoření celého fotbalového týmu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám