Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O módní výstřelky ve světovém měřítku v poslední době není nouze. Sotva skončil milánský týden módy, pozornost celého světa se přesunula do Francie. Pařížský týden módy sotva začal a diváci se už mohli potěšit notnou dávkou extravagance. Jednou z otevíracích přehlídek se totiž stala ta značky Weinsanto z Paříže a poměrně neobvyklá variace na téma svatebního dne s názvem „Perfect day“.

Prezentace kolekce pro sezónu jaro/léto 2024 se konala v multikulturní čtvrti La Chapelle budově v industriálním stylu a hosté si mohli vychutnat skutečné lahůdky. Kolekce vzdávala hold francouzskému rčení „Mariage pluvieux, mariage heureux“ neboli „Deštivá svatba, šťastná svatba“, a tak mezi modely například nechyběla ani kreace s „deštníkem“. Po mole se ale prošla i modelka vypadající jako váza nebo francouzská drag queen Nicky, která vynesla svatební šaty s výstřihem do V.

Některé přehlídkové modely pak byly natolik sexy, že diváci mohli zahlédnout i odhalená ňadra. Kromě haute couture rób byly ale představeny i minimalistické modely, vhodné na nošení. Přehlídka sklidila velký úspěch, na ty nejúchvatnější modely se můžete podívat v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám