Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželství Matta Damona (53) a Luciany Barroso patří mezi ta nejpevnější v Hollywoodu. Dvaapadesátiletému herci z Dobrého Willa Huntinga či Talentovaného pana Ripleyho učarovala tato půvabná rodilá Argentinka již v roce 2003, když v Miami natáčel komedii Bratři jak se patří. A jak je vidět, na své ženě může stále oči nechat.

Matt a Luciana si o víkendu užívali pohodičku tam, kde se před dvaceti lety seznámili. Mohli jste je tak potkat u pobřeží oceánu na floridské Miami Beach. Sedmačtyřicetiletá brunetka vypadala v nebesky modrých bikinách úžasně a její věk ani skutečnost, že je čtyřnásobnou maminkou, byste do ní zřejmě neřekli.

Její slavný manžel, jehož aktuálně můžete vidět v životopisném dramatu Oppenheimer, za ní ale rozhodně nezaostává. Je vidět, že tento pár o sebe dbá a zdravý životní styl je jim blízký.

Jejich dcery byste ovšem tentokrát hledali marně, zřejmě rodičům dopřály soukromí, aby mohli na místě svého osudového setkání oslavit dvacáté výročí seznámení. Kromě šestnáctileté Isabelly, čtrnáctileté Gii a dvanáctileté Stelly, které má Luciana s Mattem, je sympatická tmavovláska maminkou ještě čtyřiadvacetileté Alexie, kterou počala během předešlého vztahu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám