Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Všichni pamětníci legendárního seriálu Pobřežní hlídka si kromě Pamely Anderson a Carmen Electry vybaví i Yasmine Bleeth, která v seriálu působila v letech 1993 – 1997. Představitelka Caroline Holden ovšem měla své temné stránky a před dvaceti lety předčasně ukončila kariéru. Dnes sotva vychází z domu. Mnozí by v ní zřejmě někdejší krásku v červených plavkách ani nepoznali.

Měla krásu, slávu, peníze i pohádkový život. Na přelomu milénia se každoročně objevovala v žebříčcích nejkrásnějších žen světa v nejrůznějších magazínech a muži jí leželi u nohou. Dokonce o ní několikrát padla zmínka i v legendárních Přátelích, a to především od Joeyho a Chandlera.

Jenže Yasmine Bleeth sklouzla k drogám, konkrétně ke kokainu. Koncem roku 2000 nastoupila na léčbu v Malibu, ale již v září byla zatčena pod vlivem kokainu, když havarovala během cesty na letiště. Policie v autě našla čtyři injekční stříkačky a zbytky kokainu v sáčku. Během následné prohlídky jejího bytu nalezla další drogy. Yasmine dostala dvouletou podmínku a 100 hodin veřejně prospěšných prací.

Přestože se jí nakonec podařilo závislost překonat, na úspěšnou kariéru se jí navázat nepovedlo. V článku, který uveřejnil magazín Glamour v roce 2003, herečka uvedla, že její závislost byla tak vážná, že se během jednoho focení zhroutila, protože pět dní v kuse nespala. Dnes žije spokojeně v ústraní a po někdejší slávě se jí zřejmě už ani moc nestýská...

Reklama

Další články

Načítám