Hlavní obsah
Článek

Protože herečka Milla Jovovich (35) patří k nejvyhledávanějším celebritám Hollywoodu, nemá na svou tříletou dceru Ever Gabo tolik času, kolik by si přála. Kvůli tomu se snaží v každé volné chvilce dceři čas vynahradit. Nejčastěji míří do parku v Beverly Hills.

Milla, která je známá hlavně z filmů Resident Evil a Pátý element, porodila svému příteli Paulu Andersonovi dceru Ever v listopadu 2007. Holčička přišla na svět po pětiletém vztahu rodičů a už dnes se spekuluje, zda předčí svou krásou maminku.

Když se Milla s Ever vypravily do parku, vypadalo to, že si hvězda akčních filmů užívá dovádění na houpačce víc, než kterékoliv jiné přítomné dítě. V momentě, kdy se kráska snažila co nejvíc se rozhoupat, vylétla do vzduchu a rozplácla se na zem jak široká tak dlouhá. Ihned ale ze země vyskočila a předvedla, že je matkou, kterou by si každý přál. Vrhla se na opodál stojící houpací zelenou žábu a pokračovala v odpoledních radovánkách. Užívá si tak volného času po dokončení akčního filmu Tři mušketýři, který bude mít českou premiéru 13. října 2011. Mezi známé herce, kteří se ve filmu také objeví, patří Orlando Bloom, Matthew MacFadyen a Christoph Waltz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám