Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začátkem loňského listopadu se z Edwina Castra stal přes noc dolarový miliardář. V loterii Powerball totiž padl rekordní jackpot ve výši 2,04 miliardy dolarů, který si odnesl právě Castro. Ten si rozhodně nehodlá své jmění strkat doma do polštáře, ale rozhodl se investovat ve velké míře nákupem nemovitostí ve své rodné Kalifornii.

Domy, nad kterými mohou blednout závistí i mnohé celebrity, si pořizuje v lukrativních oblastech Los Angeles. Naposledy se mu zalíbilo megalomanské sídlo v Bel Air za závratných 47 milionů dolarů, v přepočtu 1,07 miliardy korun. Nový majitel v něm najde sedm obrovských ložnic a jedenáct koupelen.

Již před pár měsíci si přitom pořídil jiné dvě nemovitosti v Kalifornii. Jednou z nich byl i dům v Hollywoodu s rozlohou 1260 metrů čtverečních o pěti ložnicích a šesti koupelnách s impozantními výhledy na hollywoodské kopce. Navrch si Castro dopřál i nejméně dvanáct luxusních supersportů a veteránů.

Culíkatý mladík si zřejmě ani nedělá příliš těžkou hlavu z toho, že se provalila jeho totožnost. Velkou měrou se na tom podílelo nařčení z krádeže výherního ticketu, které vygradovalo v soudní spor.

Reklama

Další články

Načítám