Hlavní obsah
Článek

Brzy již dvojnásobná mamina Ilona Csáková (53) by asi už ráda zapomněla na své divně rozjuchané popové období, v kterém do světa hlásila, že ji muži líbají jen proto, že má sukni růžovou. A právě její hit Pink se stal terčem posměchu tria drsných rockerek z K2, které si vzaly na paškál nejen přerůžovělou Ilonu, ale také všechny vyumělkované módní slečinky. Podívejte se do fotogalerie.

„Opravdu jsme se při natáčení bavily. Outfity jsme si vybraly samy, chtěly jsme si z některých typů slečinek udělat trochu srandu. Ty, na které je naše píseň zaměřena, se na nás asi naštvou, ale ty by se stejně našimi fanynkami asi nestaly,“ říká basačka Míša. V klipu si z růžových slečinek skutečně dělají velkou bžundu. Nechybí ani nezbytná součást outfitu podobných dívek, čivava. Bertík prý sice na place strávil dvanáct hodin, ale nijak neutrpěl na zdraví.

„Jsme rockerky, děláme si srandu z holek, co musí mít všechno vyladěné třeba do růžové - nehtíčky i Ferrari. Tyhle fifleny hledí jen na vnější krásu. To nás zajímá hlavně muzika,“ říkají unisono Klára, Míša a Monika ke klipu Růžová, který ve studiu Pokrok natáčely s Honzou Míkou. K2 čeká hned po prázdninách křest cédéčka Odejdeš. To má 18. září pokřtít sám velký Petr Janda.

Související témata:

Další články

Načítám