Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka hokejisty Alexandra Saláka porodila šesté dítě. V porodnici Michaela Salák dokonce stihla oslavit své narozeniny. Krátce nato přivítala na světě chlapečka.

V pátek ji v podolské porodnici ještě navštívily všechny děti, aby mamince popřály k narozeninám, a v sobotu 23. září Míša přivedla na svět šestého potomka. „V 18:05 se nám narodil naprosto překrásný dokonalý chlapeček. Milujeme Tě, Marvínku, a slibujeme, že Ti budeme těmi nejlepšími rodiči,“ svěřila se maminka na sociální síti, kterou okamžitě zahltily zprávy s gratulacemi.

„Velka gratulace, nádhera,“ napsala jí Lucie Hadašová, která sama nedávno porodila třetí dítě. „Buďte šťastní,“ připsala spisovatelka Bára Nesvadbová. Se zprávou se přidala i Eva Burešová, která zaslala samá srdíčka.

Hokejistovi a jeho ženě dělá nyní radost nejmladší syn Marvin, ale také syn Frederick (10), kterého přivedla Míša na svět v Chicagu, kde tehdy její manžel hrál, Sebastian (8), jenž se narodil v Petrohradě, stejně jako dcerka Beatrice Anna (5). V Praze pak Míša porodila dceru Charlotte Miu (6) a do soboty nejmladšího Benjamina Huga (2).

Reklama

Další články

Načítám