Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a spisovatelka Aneta Christovová je už 13 let šťastně zadaná se svým přítelem, který se jmenuje Princ a je z Mauricia. Je to fyzioterapeut a v Česku se věnuje hlavně masážím.

Jak se tedy se svým exotickým přítelem seznámila? „Všichni si vždycky mysleli, že jsem si ho přivezla z dovolený. Tlustá holka, čokoládovej chlap, takže automaticky přivezený jako suvenýr. Někdy teda vypadá jako můj čokoládový otrok, protože když jdeme z nákupu, tak ty tašky nese on a ta macanda jde vedle něj. Může to vypadat komicky, že si vydržuji nějakýho čokoládovýho Prince, ale seznámili jsme se tady v ČR na jedný akci,“ smála se Aneta během rozhovoru pro Super.cz.

A jak to mají s otázkou rozšíření rodiny? „Nám to nevyšlo, říkali jsme si do čtyřiceti let. Buď to půjde přirozeně, nebo to nepůjde. Já fandím ženským, který mají energii mít dítě v pozdějším věku. Já ale cítím, že po čtyřicítce ta energie ubývá a objevily se nové bolesti a představa, že bych lítala za dítětem... Člověk si zvykne být bezdětný. Když to nevyšlo přirozeně, tak jsme si řekli, že ne. Já už nechci rodit vnoučata,“ doplnila Aneta Christovová během našeho rozhovoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám