Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Muži, jejichž mysl zaplňují fantazie o ženské dominanci, by měli zpozornět. Vnadná dcera Petra Jandy Marta Jandová (49), jež se sice prosazuje i v Česku, ale slavná je v Německu, totiž natočila videoklip Träumst du, v kterém vystupuje jako agresivní učitelka s výrazným dekoltem a s rákoskou v ruce. Podívejte se na snímky ve fotogalerii!

Marta se již před několika lety zúčastnila natáčení videoklipu německé skupiny Oomph! a jak správně poukazuje čtenář Super.cz, který nás na video upozornil, jen málokterá česká zpěvačka by se v zájmu hudby dokázala takhle odvázat. Jandová prochází s výrazem dozorkyně koncentračního tábora po školních chodbách, v učebně pak neustále hrozí rákoskou a nakonec postupně seřeže tři žáčky.

„V Čechách by o tom asi vyšlo tisíc článků, v Německu z toho ale skandál nedělali. Písnička je o neřestech. V refrénu se zpívá: Pojď se mnou na střechu, skočíme spolu dolů. Mladí lidé občas přemýšlejí o podobných blbostech,“ řekla Super.cz Marta s tím, že píseň získala hlavní cenu na jednom festivalu.

V klipu uvidíme také velmi chlípného školníka, jehož neřestí je šmírovat nestoudnou učitelku Jandovou. I když jde o pár let staré video, Martě se dosud pravděpodobně nepodařilo natočit nic provokativnějšího.

Reklama

Další články

Načítám