Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že dcera Madonny Lourdes (27) Leon zkouší stále nové vychytávky, kterými na sebe chce přitáhnout pozornost. Není jasné, jestli jí takovou školu dala maminka, v poslední době je ale Lourdes na veřejnosti čím dál odvážnější.

Vyrůstat v rodině Madonny určitě znamená žít v trochu jiné dimenzi než obyčejní smrtelníci. Zpěvačka sice v minulosti prozradila, že své děti vede hlavně k umění, určitě se na ně ale přenesou také stopy rebelství, kterým Madonna v životě proslula. A zatím se tak nejvíce projevuje právě Lourdes. Ta sice nepodědila matčinu vizáž, veřejnost se ale snaží zaujmout i za cenu toho, že se o ní nebude mluvit zcela lichotivě.

Lourdes zpívá, více se ale mluví o její modelingové kariéře. I když není zrovna ze slečen, kterým by vyčnívala žebra, má v této branži docela úspěch. V minulosti se objevila na obálce Vogue a má za sebou několik kampaní. I proto si naposledy jako host užila akci Vogue Fashion Night Out ve španělském Madridu. Dorazila v úzkých a také velmi průsvitných šatech s černobílými pruhy a japonským vzorem. To, že jí skrz látku prosvítala ňadra, ale bylo pro Lourdes nejspíš málo. Ještě si tak před fotografy sahala do rozkroku a po otočce nevynechala ani zadní část. Co mělo toto gesto znamenat, ví asi jen ona sama.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám