Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedno z nejpevnějších manželství Hollywoodu John Travolta (58) a Kelly Preston (49) se po jednadvaceti letech otřásá v základech. Na Travoltu v poslední době vyplouvá jeden skandál s homosexuálním podtextem za druhým, ale manželé se snaží před fotografy navodit dojem, že se jich aféry vůbec netýkají. Během premiéry Travoltova nového filmu Divoši v Los Angeles se k sobě na červeném koberci měli jako za mlada. Nechybělo dokonce ani několik vášnivých polibků.

Dvojice se vzájemně stále dotýkala a líbala, až zahraniční média nazývají celý jejich projev za křečovitý a vzhledem k nastalé situaci přehnaný.

John Travolta se potýká s obviněními několika masérů, kteří se shodují, že jim herec dělal neslušné erotické návrhy a sexuálně je obtěžoval. A nejen je. Podobnou zkušenost měl s Travoltou údajně i jeho herecký kolega z filmu Pomáda, zesnulý Jeff Conaway. Žít měla hvězda dokonce několik let i s pilotem Dougem Gotterbou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám