Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nebyla by to rodina Kardashianů, kdyby se čas od času nedostala na titulní stránky médií kvůli osočování ze lží. Většinou to bývá photoshop na snímcích, tentokrát jde o údajné dílo desetileté North Kardashian, které její maminka vystavila na sociální síti.

Kim (43) se chtěla pochlubit tím, jak dokonale umí její dcera malovat. Na svůj profil na sociální síti proto sdílela fotografii obrazu, na kterém je alespoň pro oko laika velmi kvalitně vyobrazen západ slunce v mnoha barvách. „North pracovala na této krajinomalbě několik týdnů a dopadlo to takhle krásně. Jsem tak pyšná na své dítě,“ napsala k obrazu podnikatelka. Pokud ale od svých fanoušků, kterých má na Instagramu 364 milionů, čekala hlavně slova chvály, velmi se pletla. Naopak, lidé nemohou uvěřit tomu, že by desetileté dítě mohlo takový obraz samo namalovat.

„Kim, potřebujeme důkazy, protože vám nikdo nevěří,“ napsala například jedna fanynka, se kterou souhlasí dalších jedenáct tisíc lidí. „A moje batole dnes dostalo řidičák,“ zesměšňuje Kim další. Další lidé se všimli, že vedle hotového obrazu je na zemi další, který zdaleka nedosahuje kvalit vystaveného. „Jak se dostala od toho na podlaze k tomuhle?“ ptá se jedna ze sledujících. „Ten pravý je ten nalevo,“ přidává se další.

Na druhou stranu se ovšem objevilo i několik zastánců toho, že North by ve svém věku takový obraz mohla zvládnout. A to například i díky lekcím malování od skutečného odborníka, které si její maminka rozhodně může dovolit. Kde je skutečná pravda, ví asi jen sama Kim, North a možná někdo, kdo jí s obrazem pomáhal. A vy vymůžete hlasovat v naší anketě o tom, jestli je podle vás možné, aby dítě takový obraz vytvořilo.

Mohlo tento obraz namalovat desetileté dítě?
Ano
28,7 %
Ne
54,4 %
Jen s pomocí odborníka
16,9 %
Celkem hlasovalo 9144 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám