Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První samostatný koncert v Praze po skoro třiceti letech! Michal Penk v pátek vystoupil na Občanské plovárně a dokázal, že se s ním na současné hudební scéně rozhodně může počítat. Svými kudrnatými vlasy navíc znovu dostával do varu fanynky.

Michal Penk se v posledních letech pokaždé čas od času vynořil, aby se po chvíli zase ztratil. Jeho pokusy o comeback ovšem vrcholí v současné době, kdy nejen skládá a chce koncertovat, ale také se bude podílet na novém hudebním díle v divadle Broadway. Stal se jedním ze spoluautorů muzikálu Troja.

„Jsem moc rád, že jsem mohl s Oldou Lichtenbergem začít znovu po letech spolupracovat. V muzikálu budu mít ze starších věcí píseň O bláznech a jednu úplnou novinku,“ řekl Super.cz muzikant, který se ovšem těšil i na sólové koncerty. „Koncertně jsem měl pauzu asi 27 let. Je to skvělý, na druhou stranu jsme všichni zestárli. Od podzimu plánuji koncerty po větších městech a na Slovensku a slibuji delší dobu album,“ dodal zpěvák.

A právě Občanská plovárna se stala místem, kde Michal Penk mohl po desítkách let předvést své umění. Podívat se na něj přišly asi čtyři stovky diváků, které nezklamal skvělou interpretací svých největších hitů. Fanoušci Penkovi dodali sílu a jeho vystoupení se tak obešlo bez jediné chyby. A sám zpěvák si svůj comeback velmi užíval, byl rád za velký potlesk a na konci slíbil, že se s publikem rozhodně neloučí.

Reklama

Další články

Načítám