Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sobotní večery na televizi Prima patří po neúspěchu Elišky a Damiána oblíbenému seriálu Zákony vlka. První díl druhé série ukázal, že duo Linda Rybová (48) a Stanislav Majer (45) prostě funguje.

Zmíněná herečka si ale během natáčení druhé série sáhla doslova na dno svých sil a měla co dělat, aby některé scény zvládla. „Byla mi strašná zima. já jsem hrozně zimomřivá, je mi brutální zima pořád. I když se udělá trochu hezky, stejně je mi zima. První dny byly šílený. Točili jsme hodně exteriéry a zima byla velká, takže já jsem měla na sobě asi pět termo prádel a tisíc svetrů a stejně jsem mrzla,“ přiznala herečka.

Herečka naštěstí vše zvládla a na obrazovkách není nic poznat. To, že Zákony vlka patří k televizním hitům, těší všechny herce. Stanislava ale nejvíce potěšila zvlášť jedna pochvala. „Ohlasy na první sérii byly dobré, čísla mluvila pozitivně a mojí mamince se to líbí, což považuji za bernou minci. Maminka to miluje a chválí mě každou sobotu. Co je víc?“ dodal se smíchem herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám