Hlavní obsah
Článek

Dominika Mesarošová (38) si jistě říká, že je lepší „Ptáček“ v hrsti, než holub na střeše. Naopak jí není vlastní pořekadlo, že dvakrát do jedné řeky nevstoupíš.

Super.cz jako první vypátral, že nejznámější česká sexbomba opět randí s o čtyřicet let starším movitým podnikatelem Petrem Ptáčkem. Mesarošová nevydržela příliš dlouho bez partnera. S pohádkově bohatým byznysmanem se dala dohromady krátce poté, co ztroskotal její jediný normálně věkově vyrovnaný vztah s majitelem zlínské diskotéky Sašou Vachem.

O tom, že se chirurgicky vylepšená modelka stýká s podnikatelem z Karlových Varů, není pochyb. Luxusní vůz Bentley často parkuje před Dominičiným obytným domem na pražské periférii. Ptáček dokonce Mesarošovou psychicky podporoval v době, kdy byla hospitalizovaná po operaci krční mandle.

„Byl ji navštívit v Thomayerově nemocnici v Krči. Ti dva jsou zase spolu," potvrdil nám zdroj blízký páru.

Modelka styky se svým bývalým partnerem nevyvrátila. „Zakládám si na tom, že mám se všemi svými ex dobré vztahy. Když ho potkám, tak po něm přece nehodím půllitr, ale klidně si s ním zajdu na kafe, pokud jsem nezadaná. Myslím, že je hezké udržovat dobré vztahy, než se nenávidět," říká Mesarošová, která zároveň tvrdí, že je s Ptáčkem jen kamarádka.

Zdá se, že je jen otázkou času, kdy vyrazí modelka s boháčem do společnosti. Stará dobrá Dominika Mesarošová je zpátky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám