Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ondra Sokol (52) coby moderátor pořadu Na Lovu toho zažil během natáčení už hodně. Umí vzít věci do hry a improvizovat skoro v každé situaci. Nyní se ale i on pořádně před kamerami zapotil.

Mohl za to jeden ze soutěžících, který po známém baviči házel očko. „Vy jste měl zajímavě vyplněný dotazník. Vy jste tam třeba napsal, že jste svobodný a že Ondra Sokol by to mohl změnit. Abychom si rozuměli, vidíte mě v roli nějakého dohazovače nebo je to vysloveně jako takhle nabídka? Protože se zas neznáme tak dobře,“ zeptal se Sokol.

Flirtující soutěžící upřímně celou situaci objasnil: „Abych to tak trochu vysvětlil, já to psal už v takové pokročilé hodině pátečního večera. Ale asi nevylučuji ani jednu z těch možností, co jste říkal,“ zamrkal soutěžící Tomáš na Ondru.

Zdali to Ondřeje rozhodilo, nebylo poznat. Moderátor se totiž zachoval jako profík a pokračoval ve své práci dál. Na takový rozhovor ale asi jen tak nezapomene.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám