Hlavní obsah
Článek

Slova Báry Nesvadbové (49) pro deník Super.cz o tom, že s novým milencem chodí již třičtvrtě roku (tedy od září), rozzuřila jejího bývalého přítele, hudebního producenta Leška Wronku (63). Prý tím jen dokázala, že mu byla delší dobu nevěrná.

"S Bárou jsme se rozešli až těsně před Vánoci. Stačila si ještě vzít drahé dárky a přitom už se stýkala dávno s tím novým. Jeho auto jsem dokonce ještě během našeho vztahu viděl parkovat před jejím domem," řekl Wronka svým přátelům na jedné víkendové párty.

Ten po rozchodu neváhal označit Báru za vypočítavou zlatokopku.  "Vždyť ještě den před Vánoci ode mě dostala hodinky za několik set tisíc a další dárky. A nestyděla si je vzít. Přesto, že už delší dobu udržovala intimní poměr s novým chlapem. Štědrý večer jsme měli strávit spolu, jenže to na poslední chvíli odvolala. Na druhý svátek vánoční už se k ní nastěhoval nový borec," dodal před kamarády Wronka.

"To, co vám mí přátelé řekli, je naprostá pravda. Nechci se už o tom ale bavit, ta paní pro mě přestala dávno existovat," reagoval na přímý dotaz Super.cz Wronka.

"Těžko jsem s ním mohla chtít trávit vánoční svátky, když už jsme spolu nebyli od léta," reaguje Nesvadbová, zatímco Wronka tvrdí, že spolu na podzim byli i s Bářinou dcerou na dovolené a ještě v listopadu se Nesvadbová coby jeho oficiální družka objevila po jeho boku na Leškově oslavě padesátin.

Nesvadbová je nyní šťastná po boku nového přítele, jihlavského podnikatele Lukáše Nováka. Svého předešlého vztahu s Wronkou lituje. Hudební boss poté, co ho Nesvadbová opustila, na ní nenechal nit suchou.

"Kdybych byla taková zlatokopka, jak tvrdí, tak bych s ním byla dodnes. Takže to trošku nedává smysl," řekla Super.cz Bára. "Od šestnácti let si vydělávám sama, nějakého Wronku opravdu k životu nepotřebuji," upřesňuje známá spisovatelka a šéfredaktorka prestižního módního měsíčníku.

"Jediné, co teď nejvíc mrzí mojí matku psychiatričku po čtyřiceti letech klinické praxe je, že nepoznala, jaký je Wronka magor," dodala s úsměvem Nesvadbová.

"S tou osobou musím souhlasit. Opravdu jsem magor. Jinak bych se nenechal tak dlouho něčím takovým vodit za nos," kontroval na závěr Wronka.

Reklama

Další články

Načítám