Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss World má nádherné nové zuby. A je to pořádná změna. Od jejího triumfu v České Miss řada lidí neustále řešila, jak mohla vyhrát vítězka s takhle špatným chrupem a dírami mezi zuby. A teď už to řešit nemohou. Linda si nechala zuby opravit a vypadá dokonale. A s novými zuby nás bude i reprezentovat v září na Miss World. Linda o úpravě zubů přemýšlela dlouho.

„Zákrok jsem chtěla podstoupit ještě před soutěží, Miss World nebyla hlavním důvodem. To, jestli se mé šance zvýšily, však nechám posoudit jiným. K návštěvě kliniky mě vedl především fakt, že jsem nad tímto zákrokem přemýšlela již velmi dlouho. Teď se mi naskytla ideální příležitost. A plastický chirurg Jan Měšťák mi doporučil skvělého zubaře Jana Bjačka,“ dodala s již bezchybným úsměvem Linda.

Z nových zubů je nyní nadšená. "Samozřejmě, že zprvu je to zvláštní, neobvyklý pocit, ale poměrně rychle jsem si zvykla. Teď už si ani nedokážu představit, že můj chrup vypadal jinak,“ uvedla spokojeně Česká Miss World 2012. Podle našich informací vyšly nové zuby na pořádný balík. Údajně stály osmdesát tisíc korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám