Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Petra Janů (71) prožila velmi těžké životní období, když loni v prosinci její manžel Michal Zelenka podlehl po dlouhém boji rakovině. To nejhorší už má ale nestárnoucí zpěvačka, která nedávno podstoupila revoluční zkrášlovací zákrok, za sebou. A před sebou naopak velké plány. Jak soukromé, tak pracovní.

"Po těch loňských peripetiích si chci letos konečně užít krásné léto. Za pár dnů odjíždím s kamarádkou do Chorvatska a pak budu doma jen dva dny, vyperu a přebalím kufry a s dalšími kamarádkami zamíříme do Řecka," vyprávěla Super.cz Petra Janů.

Přes léto si chce pořádně odpočinout. "Na podzim totiž oslavím několik pracovních i jedno své osobní výročí. Budu mít čtyřicet let na scéně a také, jak já říkám, dvě třicítky z každé strany, tedy šedesátiny," svěřila. "S kapelou Golem, která také slaví kulatiny, plánujeme turné s patnácti koncerty, které uzavřeme 19. listopadu v Lucerně," vypočítala Petra Janů, kterou ještě v létě mohou diváci vidět na charitativním koncertu Noc s hvězdami na hradě Houska v Českém ráji.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám