Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože Anna Veselovská (16) nezvítězila v soutěži Hlas ČeskoSlovenska, přichází jako první se svým novým klipem. Slovenská teenagerka vytvořila hudební video k singlu Na cestě, se kterým vystoupila už během grandfinále Hlasu.

„Byl to pro mě úplně nový zážitek, začali jsme pracovat brzy ráno a některé záběry jsme opakovali do nekonečna, ale nakonec vše vyšlo podle našich představ," říká o natáčení Anička, která by ráda do dvou měsíců vydala desku s alternativními prvky.

Videoklip se natáčel v romantickém prostředí Budmerického zámku a Anička si oblékla šaty z dílny slovenské módní návrhářky Petry Poórové. Režisérem videoklipu je Jozef Koháry.

Není až tak velkým překvapením, že s první prezentací své sólové tvorby přichází právě Veselovská. Už před samotným začátkem vysílání televizní show se nechal její kouč Patrik Rytmus Vrbovský (47) slyšet, že by této talentované zpěvačce natočil album s předstihem, aby ho měla připravené k vítězství. Anna si z pěvecké soutěže odnesla nakonec druhé místo, ale pro obrovskou většinu lidí se stala její vítězkou.

Na Super.cz můžete shlédnout krátkou ochutnávku z klipu. V plné délce bude pak hudební video vysílat česká MTV dnes od 16 hodin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám