Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Miloš Novotný se sice dostal do velkého finále Hlasu ČeskoSlovenska, ale v kariéře mu to moc nepomohlo. Nikde jej nevidíme a podle zjištění Super.cz ho ani vystupovat hned tak nespatříme. "Agentura, ke které po soutěži patří, mu zatím sehnala jen jeden kšeft na červenec. A ještě dali na plakát jeho starou fotku, podle níž ho nikdo, kdo se na finále díval, nepozná," prozradil člen jeho managementu.

Na tiskové konferenci, kde se Miloš představil jako jeden z účinkujících charitativní akce Noc s hvězdami na hradě Houska, kde ovšem vystupuje jako všichni ostatní bez nároku na honorář, se ozvala i jedna ze zástupkyň pořadatele větších regionálních akcí. "Chtěli jsme Miloše na tři vystoupení, ale agentura si dala nehorázné požadavky, chtěli za Miloše čtyřicet tisíc korun. To v současné době, kdy je zpěváků z různých show show spousta, nikdo nedá," míní.

Kdo tedy o Milošovo zpívání stojí, bude muset zřejmě počkat až na Housku, kde to ovšem bude stát za to. Vedle něj se totiž objeví řada zpěváků známých z talentových soutěží jako Martin Harich či Thomas Puskailer, na jehož úsměv se spoustou bělostných zubů z poslední řady Česko Slovensko hledá SuperStar jen málokdo zapoměl.

"Chtěli jsme, aby to bylo letos víc pro mladé, ale budou zpívat i stálice populární scény jako Petra Janů nebo Monika Absolonová. Ale také tři operní pěvci, kteří v Talentu zpívali pod sménem La Gioa nebo kouzelník Robert Bakalář," vysvětlil organizátor Martin France.

Reklama

Další články

Načítám