Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ashley Benson letos získala další zajímavou hereckou příležitost. Vedle Jenny Coleman, Olivera Jackson-Cohena či Erica Balfoura se objevuje v napínavé minisérii nazvané Zběsilost. Třiatřicetiletá blondýnka, která nejvíc proslula díky jinému seriálu - Prolhané krásky, se v nové epizodě musela popasovat s poměrně peprnou scénou. S těmi má ovšem herečka poměrně bohaté zkušenosti už z minulosti.

Tentokrát se jednalo o postelovou scénu, při níž toho na sobě kalifornská rodačka příliš neměla. Ashley navíc v sérii ztvárňuje roli Cary, což je s ohledem na její nejslavnější romantický vztah symbolické. Hereččinou partnerkou totiž byla v letech 2018 – 2020 britská modelka Cara Delevingne. S tou se Ashley sblížila během natáčení hudebního dramatu Her Smell.

Po jejich rozchodu to dala Ashley na rok dohromady s rapperem G-Eazym a od začátku letošního roku tvoří pár s Brandonem Davisem, vnukem zesnulého miliardáře Marvina Davise. S Brandonem, s nímž se letos v červenci i zasnoubila, nyní žije v Los Angeles.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám