Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký herec Rami Malek (42) a jeho britská kolegyně Emma Corrin (27) tvoří nový pár šoubyznysu. Filmový představitel Freddieho Mercuryho ze snímku Bohemian Rhapsody, za jehož ztvárnění si odnesl před pěti lety i Oscara, byl ve čtvrtek poprvé spatřen během romantické procházky s Emmou po Londýně.

O jejich možném sblížení se sice psalo již v červenci, dosud se však jednalo spíš o spekulace. Během jejich čtvrtečního venčení pejska ovšem bylo znát, že jsou si velice blízcí a informace o tom, že tvoří pár, jsou pravdivé. Vzájemnými polibky a doteky nešetřili.

O patnáct let mladší Corrin, jež se identifikuje jako nebinární, zároveň předvedla nový kratičký sestřih. Podle očitých svědků si dvojice očividně užívala vzájemnou společnost a rozhodně nepůsobila, že by chtěla vzájemné city skrývat. V jednu chvíli si také zuli boty a procházeli se po trávě bosí.

Malek se letos po pěti společných letech rozešel se svou hereckou kolegyní z Bohemian Rhapsody Lucy Boynton. O soukromí Emmy, jež se pro změnu proslavila ztvárněním princezny Diany v seriálu Koruna, se toho příliš neví. V roce 2021 údajně tvořila pár s uměleckým režisérem Ibrahimem Njoyou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám