Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jack Osbourne, syn heavymetalové ikony Ozzyho Osbourna (75) a jeho ženy Sharon, se podruhé oženil. Za manželku pojal dlouholetou partnerku Aree Gearhart, s níž má čtrnáctiměsíční dcerku. Rodiče tak stvrdili vztah i oficiálně a Jackova rodina v čele s jeho o rok starší sestrou Kelly neskrývá nadšení.

Šťastnou novinku oznámil pár na Instagramu, svatbu se jim přitom podařilo utajit, vzali se během soukromého obřadu minulý týden. Jack ke společné svatební fotografii uvedl: „Stalo se něco vážně cool. Vzal jsem si nejúžasnější ženu, jakou jsem kdy poznal.“ Aree se podělila o stejný snímek a napsala: „Minulý týden jsem si vzala svého nejlepšího přítele. Je mi ctí být tvou ženou. Navždy!"

Ani Jackova sestra Kelly neskrývala radost z bratrova životního kroku: „Skvěle, skvěle, skvěle, PANÍ OSBOURNOVÁ!!!!! Jsem tak šťastná, že je to oficiální... jsme sestry!!!!!“ Aree přitom prý skvěle vychází i se zbytkem Jackovy rodiny.

Sedmatřicetiletý Osbourne, který proslul mimo jiné v rodinné reality show na stanici MTV The Osbournes, byl již jednou ženatý, a to v letech 2012 – 2019 s Lisou Stelly. Během tohoto manželství počali tři dcery – Pearl (11), Andy (7) a Minnie (5). V srpnu 2019 však Lisa požádala o rozvod, a ještě téhož roku bylo manželství ukončeno. S Aree má Jack již zmiňovanou čtvrtou holčičku Maple.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám