Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Václav Upír Krejčí je od čtvrtka rozvedený muž. Oficiálně tak skončilo jeho manželství s architektkou Zuzanou. Údajně právě kvůli její nevěře nasedl loni do auta a následně s ním havaroval. Policisté mu po nehodě naměřili 2,7 promile a u soudu si vysloužil pokutu ve výši 224 tisíc korun a zákaz řízení na dva a půl roku.

Teď ale jako rozvedení manželé řeší vyrovnání majetku. A zdá se, že to bude pěkný oříšek. Největším problémem je jejich starý pozemek v Řepích se stoletou stodolou, kde během manželství vybudovali dům, nahrávací studio a střižnu. Herec si přeje majetek spravedlivě rozdělit, to se ale prý jeho exmanželce nelibí a podle všeho by chtěla tuto nemovitost s pozemkem pro sebe.

Vůbec nevím, je to zatím neřešitelné. Přesvědčuji ji, že to nemůžeme udělat dětem, že bychom jim vzali střechu nad hlavou. Mám kupce na 30 milionů a dostala by polovinu. To by mohla koupit byt ona pro jednu dceru a já druhý byt pro druhou dceru,“ svěřil se Václav Upír Krejčí Super.cz.

Podle herce a baviče hlavně nemají čas na dlouhé diskuse a tahanice o tento majetek. „Ten barák velmi chátrá, to jde rychle, takže je nejvyšší čas. Ona to ale stále nedokáže přijmout. Vydělala by 15 milionů a záměrně říkám, že by vydělala, protože tolik peněz v životě neviděla,“ dodal během našeho rozhovoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám