Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Mahulena Bočanová (57), která se nedávno rozešla s hokejistou a zahradníkem Jiřím Herdou, je tedy vážně smolařka. Teprve teď totiž vyplavalo na povrch, že právě ona byla původně zamýšlenou českou moderátorskou hvězdou česko-slovenské kulinářské show Recept na bohatství.

Tu měla moderovat společně s Adelou Banášovou. Nakonec však bude partnerem vtipné slovenky Petr Vágner. „Je to pravda, o spolupráci jsme vyjednávali,“ přiznala Aha! Mahulena. Co se tedy stalo?

Vypadá to, že klíčem ke všemu mohly klidně být ne zrovna malé finanční požadavky dnes už bývalé moderátorky pořadu Top Star. Alespoň to tak vyplývá z výpovědi její kamarádky a manažerky Zuzany Strakové: „Stejně bychom se asi nedohodli na finanční stránce.“

Ať už to bylo jakkoliv, Mahulena se může plně věnovat dceři Márince a finišování stavby svého domu snů v Buštěhradě, kam by se měla v nejbližší době nastěhovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám