Hlavní obsah
Článek

Také si říkáte, čím to je, že všechny ty známé tváře mají perfektní postavy? Velká část z nich si dopřává péči kliniky YES VISAGE, která nabízí celou řadu zkrášlujících procedur. Například Alice Bendová si oblíbila kryolipolýzu, která vyvolává v poslední době spoustu dohadů. Není totiž kryo jako kryo. Obrovský úspěch kryolipolýzy na sebe logicky nenechal dlouho čekat výrobce levných kosmetických přístrojů a salony slibující “zázraky za pár stovek”, které pod vidinou rychlého výdělku zneužívají pojem kryolipolýza a za zlomek ceny či na slevových portálech provozují procedury pod tímto názvem.

Liposukce zmražením - kryolipolýza

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na klinice YES VISAGE je kryolipolýza prováděná pomocí přístroje amerického výrobce, který jako jediný výrobce "bezbolestné liposukce" na světě získal také od nejpřísnějšího úřadu pro kontrolu a účinnost lékařských přístrojů certifikaci FDA.

Laserová liposukce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mezi další oblíbené procedury celebrit patří také světová novinka laserová liposukce, o které po porodu přemýšlí i modelka Simona Krainová.

Výživový poradce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Klinika YES VISAGE Vám pomáhá obléct nové sebevědomí také prostřednictvím výživového poradce, se kterým se potkala i známá herečka Veronika Freimanová.

Další články

Načítám