Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S herečkou Denisou Nesvačilovou (32) jsme se sice potkali na otevření obchodu s oblečením, ale s nákupy je na sebe velmi přísná. Jednak kvůli tomu, aby se jí svršky vůbec vešly do skříní, a pak také proto, že má kvůli atopickému ekzému, kterým trpí, velmi omezený výběr materiálů.

"Ani když jsem se nedávno stěhovala, neměla jsem prakticky žádný problém, protože vyřazuju tak nějak průběžně. Kamarádky během roku pořádají různé bazary, a navíc jsem předtím měla ultra malý byt, takže jsem měla strašně málo věcí. Pořád mám rezervy ve skříních a dělám to tak, že za každou novou věc, kterou si pořídím, nějakou další vyřazuju. Dodržuju tu kapacitu, takže až večer přijdu domů, vyřadím tak šest kusů," prozradila svůj systém.

Nákupy ji moc nebaví, nevyužívá ani služeb stylistů, jednou za čtvrt roku chodí doplňovat to, co potřebuje. "Chodím do obchodů, kde už mě znají a vědí, co se mi líbí. Jediné výjimky jsou obchody s kabelkami, na kterých ulítávám. To jsou také nejdražší kusy v mé skříni, mám dvě, které stály kolem čtyřiceti tisíc. Ale i tak u mě hrají velkou roli slevy, protože z platu herečky je dobré ušetřit. Takže sezónní zboží nakupuju až na konci té sezóny. Třeba léto jsem začala řešit až v srpnu, když už jsou na štendrech spíš podzimní věci," smála se.

Denise hodně záleží hlavně na materiálech, ze kterých je oblečení vyrobené. "Musím jet v tom, co mi nevadí. Takže je to len, který je strašně drahý, když je kvalitní, stoprocentní bavlna a hedvábí," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám