Hlavní obsah
Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42) se rozhodla zatočit s kily, která jí zůstala po porodu syna Marcuse. V porodnici prý nechala jenom tři a zůstalo jí patnáct kilogramů nahoře. Nyní, tři měsíce po porodu, má stále pět kilo nadváhy.

Jediný, kdo to ale vidí, je zřejmě ona sama. V elastických legínách v posilovně dámy její postavu spíše obdivovaly, než sledovaly nedostatky.

"Bohužel už ručička na váze neklesá a navíc se mi svaly vyhýbají obloukem, tak jsem se rozhodla po letech vyrazit do posilovny. Najala jsem si trenéra a jdu na to. Bláto půjde pryč," směje se Erbová.

"Nečekala jsem, že se dokopu, ale dávám to. Už mi není dvacet. Po prvním dítěti to šlo relativně samo a stačilo se jen usmívat, teď už do toho ale musím šlápnout," vysvětluje Vlaďka.

"Mám doma krásnou šatnu, ale nic mi v ní není. Pravidelně tam chodím a zkouším, jestli pořád blbý. A už se blížím. Občas už něco zapnu," dodala se smíchem Vlaďka, která ve fitness centru předvedla také svůj zbrusu nový účes. Nechala si vytvořit kadeřníky dlouhou patku. Napletli jí k jejím krátkým vlasům devadesát dlouhých pramenů. "Trošku házím hlavou jako Viky Cabadaj, ale baví mě to," uzavřela se smíchem modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám