Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zlost bývalého manažera Hany Zagorové (†75) Evžena Mirošovského nezná mezí. Muž, který zpěvačku obvinil ze zpronevěry, které se měla dopustit tím, že mu dosud nevrátila jím zaplacené dvoje šaty na vystoupení, nyní podle svých slov udal „Haničku Písničku“ na policii!

Mirošovský se již delší dobu snaží vymoci za šaty obří sumu, v květnu to již byly i s úroky s prodlení a s dosud nevyplaceným honorářem za zorganizování koncertu v Lucerně v roce 2010 dva milióny korun. Protože Zagorová, která tvrdí, že muže propustila pro jeho psychickou labilitu a problémy s alkoholem, logicky nezaplatila, rozhodl se Mirošovský popotahovat ji po soudech.

„Podal jsem trestní oznámení na Hanu Zagorovou a Luboše Kříže z České televize za podvod s koncertem Lucerna 2010,“ řekl Super.cz bez dalších podrobností exmanažer Zagorové. Luboš Kříž je člověk, který měl údajně Mirošovského připravit o slíbených devět set tisíc za zorganizování vystoupení.

Sama Zagorová tento spor nerada komentuje. Již dříve uvedla, že naopak Mirošovský jí dluží peníze, když inkasoval od pořadatelů v Kladně peníze za koncert, a nedal jí je. „Takovým lidem by se v médiích neměl dávat prostor,“ řekla.

Reklama

Další články

Načítám