Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na britský královský pár čeká během jejich oficiální státní cesty do Francie nabitý program. Francouzský prezident Emmanuel Macron se s manželkou Brigitte a králem Karlem III. (75) i jeho chotí královnou Camillou (76) ve středu účastnili banketu na zámku Versailles, kam obě dámy zvolily nápadně podobnou róbu, a dokonce i od stejné značky.

První den státní návštěvy si tak francouzští státní představitelé společně s prezidentským párem a britským královským párem vychutnali večeři v prostorách, které jsou nedílnou součástí francouzských dějin. Bývalý lovecký zámeček, který byl v druhé polovině 17. století přestavěn králem Ludvíkem XIV. na honosnou rezidenci, je dodnes jedním ze symbolů země.

Není proto divu, že jak královna Camilla, tak Brigitte Macron přípravy na takovou slávu neponechaly náhodě a zvolily dechberoucí modely. Je vidět, že obě dámy mají velmi podobný vkus. Nejen že sáhly po večerních róbách ve stejné barvě, ale dokonce zvolily i stejnou značku, a to jeden z nejslavnějších módních domů Dior.

I proto je britská média nazvala ‚dvojčaty od Diora‘ a přidala příměr – Coco Chanel a vévoda z Westminsteru, Jane Birkin a Serge Gainsborough a jako další silné anglicko-francouzské duo přidaly právě Camillu a Brigitte. V královské modré obě ženy vypadaly úchvatně a noblesně.

Sladěny se přitom zdály být i jejich drahé polovičky. Jak král Karel III., tak jeho francouzský protějšek prezident Macron byli vzory mužské elegance v tmavomodrých smokinzích s bílými košilemi, motýlky a v černých lakýrkách.

Reklama

Další články

Načítám