Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mediálně nejsledovanější společenská událost posledních let byla jistě páteční svatba prince Williama (41) s Kate Middletonovou (42). Bylo proto jen otázkou času, kdy všudypřítomní fotografové zachytí něco neplánovaného. Po jedné šilhající a druhé naštvané družičce, která si během prvního manželského polibku Williama a Kate zacpala uši, se podařilo zvěčnit moment, ze kterého si nyní utahují lidé na internetu.

Přestože se k fotografii neobjevilo oficiální vysvětlení, které by objasnilo, co se v tu chvíli přesně stalo, na sociálních sítích je velkým hitem. Na snímku je vidět, jak se Kate během zdravení britského lidu na balkónu Buckinghamského paláce sklání pro cosi k zemi a její obličej je zhruba ve výšce Williamova rozkroku.

Dvojsmyslná fotografie se pak rychle rozšířila po internetu, kde se na její účet baví především lidé na sociálních sítích. Veřejnosti je ale díky podobným drobným omylům celá na první dojem nedotknutelná monarchie o něco bližší. Jak je vidět, i tak detailně naplánovaná událost, jakou byla královská svatba, může přinést nečekaně vtipné momenty.

Zábavných snímků s tematikou Williama a Kate nesoucích od svatby titul vévody a vévodkyně z Cambridge se však po internetu objevilo mnohem více. Jako originální suvenýry byly vyrobeny například zvracecí pytlíky nebo kondomy s jejich podobiznou. Usměvavé tváře novomanželů se objevily i na speciálních vydání komiksů, vystřihovacích panenek, na pizzách a nebo dokonce na lednicích. (viz fotogalerie)

Reklama

Další články

Načítám