Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejzářivějších hvězd modelingového nebe 80. let Christie Brinkley (69) a její kamarádka, spisovatelka a herečka Padma Lakšmí (53), se ve středu sešly na akci s názvem People and E.L.F. Celebrate Women Changing the Game na Manhattanu. Obě úspěšné dámy, které většinu večera strávily probíráním novinek, nevynechaly příležitost udělat si selfie, a zvěčnit se tak během dalšího z jejich příjemných setkání.

Někdejší kráska z plavkových vydání magazínu Sports Illustrated, která aktuálně podniká v oblasti vinařství, a původem indická spisovatelka s neuvěřitelně širokým spektrem činností, jimž se věnuje, si rozhodně měly co říct. Padma se kromě psaní a herectví věnuje rovněž moderování, filantropii a také modelingu. Mimo jiné je i angažovanou aktivistkou a bývalou manželkou spisovatele Salmana Rushdieho.

Selfie si spolu Christie a Padma přitom udělaly například i před pěti lety, kdy společně usedly do první řady během přehlídky značky Cushnie. Tehdy ovšem měla Christie s sebou i svou dceru Sailor Brinkley-Cook.

Christie byla také hrdá, že se na akci věnované významným ženám mohla vyfotit také s tenisovou legendou Billie Jean King, která měla velký podíl na vzniku Ženské tenisové asociace (WTA), jíž se stala před padesáti lety první předsedkyní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám