Hlavní obsah
Článek

Britská zpěvačka Amy Winehouse, (†27)která před rokem předčasně zemřela ve svém londýnském domě, chtěla mít se svým bývalým přítelem Blakem Fielder-Civilem děťátko. Prozradila to jeho matka Georgette.

Žena deníku The Sun řekla, že si to přečetla v několika milostných psaních, které Amy jejímu synovi poslala. A nebyly to prý žádné vzdušné zámky nebo plány do daleké budoucnosti. Charismatická zpěvačka podle ní chtěla otěhotnět do dvou měsíců.

„V jednom z dopisů Amy psala, že s Blakem určitě otěhotní do dvou měsíců,“ prozradila. „Na den svatého Valentýna mluvila o početí dítěte, kterému chtěli dát jméno Lucky - Šťastný,“ doplnila. „Mělo to ale i stinnou stránku. Blaka také označovala za svůj nejjedovatější majetek,“ dodala.

Amy se s Blakem poznala v roce 2005 a o dva roky později se vzali. Jejich italská domácnost ale dlouho nevydržela a po dvou letech se rozešli. I tak k sobě ale měli nesmírně blízko. Zpěvaččini příbuzní obviňují muže, který se nejednou zapletl se zákonem, že Amy zapletl do problémů s drogami, z nichž už se nakonec nikdy nedostala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám