Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Parádní sestava se sejde tuto sobotu v Ostravě na jednom z posledních open air koncertů. A těší se i samotní účinkující. "V Ostravě nám končí letošní open air sezóna, ve které jsme letos dali třicet koncertů, takže přijedeme v té nejlepší formě," slibuje Janek Ledecký (61).

"Ta sestava, která se objeví ve Vítkovicích, je fakt unikátní. Wanastovky a Kabát jsem letos ještě neviděl," je zpěvák natěšený i na své kolegy, s nimiž se na koncertu Rádia Blaník v Dolních Vítkovicích 23. září od 14 hodin objeví. Vystupovat bude také kapela Buty a tečku za letošním létem zde bude mít i Aneta Langerová (37).

Janek Ledecký slibuje tu nejlepší formu nejen díky odehraným koncertům, ale také po dovolené, kterou si užil v rámci tréninkového kempu své dcery Ester. Tradičně strávili měsíc v Řecku.

"Tentokrát jsem s sebou ale měl malé studio a jednou jsem musel odletět na koncerty. Ale máme to tak, že když se to dopoledne rozfouká, jezdíme, dokud nám neupadnou ruce," prozradil vášnivý milovník windsurfingu, který má díky vodním sportům ve svých jednašedesáti neuvěřitelně vymakanou postavu.

"No a rovnou z Vítkovic zase zpátky do Hybernie, kde zůstanu až do říjnové premiéry našeho nového představení Zapomeňte na Shakespeara," prozradil Super.cz svůj program na následující týdny zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám