Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a bývalý kalifornský guvernér Arnold Schwarzenegger (76) má celkem pět potomků. Jeho dva synové, které má s Mariou Shriver (56) Patrick (18) a Christopher (14) jsou však každý úplně jiný přestože určitá podoba se jim nedá upřít. Starší Patrick připomíná otce a přestože zdaleka nemá tak svalnatou muskulaturu jako v mládí jeho táta, udržuje se ve skvělé kondici. To čtrnáctiletý Christopher je sice vysoký, ale zatím spíš oplácaný.

Arnold minulý týden vyrazil se syny na oběd do kalifornské restaurace Blue Plate. Oba chlapci si slunečné odpoledne ve společnosti otce užívali a Patrick se dokonce usmíval i ve chvíli, kdy na něj mířily objektivy paparazzi. Christopher se naopak snažil rychle prchnout z jejich dohledu.

Manželství akčního herce a novinářky Marie Shriver skončilo minulý rok, kdy se provalila jeho milostná aféra s jejich bývalou uklízečkou Mildred Patty Baenou. Nakonec vyšlo najevo, že herec měl s Baenou i nemanželského syna, kterého počali zhruba ve stejnou dobu, kdy otěhotněla i Shriver. Ponížená manželka po pětadvaceti letech od Schwarzeneggera odešla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám