Hlavní obsah
Článek

Janu Adamcovou (52), která se poslední roky pečlivě věnuje především svým dvěma ratolestem a rodinnému krbu, čeká za pár měsíců hned několik podstatných životních změn. V první řadě se její syn Daniel stane od září dítkem školou povinným. „Nejvíc se těší na paní učitelku a na to, že bude mít ve třídě spoustu kamarádů z hanspaulské školky. Myslím, že změnu, která ho čeká, si zatím neumí představit. Ostatně ani my ne. Čistě náhodou jsme se ocitli u testování IQ a Daníkovi vyšel vysoký nadprůměr, takže s učením snad problémy nebudou. Horší to bude s kázní. Po manželovi zdědil akčnost a touhu o všem rozhodovat. Snad si s paní učitelkou rozhodovací pravomoce nějak spravedlivě rozdělí,“ usmívá se Jana.

Dvojnásobná maminka by se měla po mateřské dovolené také vrátit před kamery. „Můj návrat do práce je plánován na podzim. Popravdě řečeno se teď řešením této věci hodně zabývám. Pečovat o děti se mi strašně líbí. V mém životě to má ten největší význam. Otázkou zůstává, zda je lepší se vrátit tam, kde člověk skončil, anebo začít dělat něco úplně jiného,“ přemítá sporťačka o své budoucnosti.

Jana věnuje zatím dceři Jasmínce a synovi Danielovi všechen svůj čas. Super.cz také prozradila, na co mají její děti největší talent: „Daník miluje kolo a lezení na skály, takže tomu přizpůsobujeme i náš venkovní volnočasový program. Asi ze všeho nejraději se naše děti potápí a plavou. Jasmínka plave už od tří let sama, bez jakékoli pomůcky. A potápí se jako vodník. A Daník je ve vodě už dávno velký mazák, který malé ségře udává směr.“

Dokonale si „malí“ Adamcovi vyhrají i na vlastní zahradě. „Pořídili jsme jim velmi výkonné elektrické auto. Oba na něm jezdí naprosto profesionálně. Je to asi naše nejoblíbenější zahradní hračka. V patrovém domečku, kde vaří, grilují a uklízejí, si dokážou hrát hodiny a hodiny. Zejména, pokud mají u nás na zahradě kamarády,“ uzavřela povídání Jana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám