Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známému herci Dannymu Mastersonovi se sesypal život jako domeček z karet. Poté, co si před dvěma týdny musel za znásilnění dvou žen u soudu vyslechnout krutý verdikt, čeká jej i rozvod. Žádost o něj podala jeho manželka Bijou Phillips. Herečka přitom po celou dobu soudního procesu stála za svým mužem a byla mu velkou oporou.

S Phillips byl Masterson ženatý dvanáct let, ale pár tvořili od roku 2004. Dannyho si jistě dobře vybaví všichni diváci seriálového hitu Zlatá sedmdesátá, v němž exceloval po boku takových hereckých es jako Ashton Kutcher či Mila Kunis.

Phillips se před vyřčením rozsudku, který zněl třicet let vězení až doživotí, v soudní síni rozplakala. Oproti tomu její muž měl po celou dobu kamenný výraz a odmítal rovněž možnost vypovídat, přesto celou dobu trval na své nevině.

Podle informací TMZ podala Phillips žádost o rozvod v pondělí u kalifornského soudu. Informace potvrdil i její právní zástupce: „Paní Phillips se rozhodla v této nešťastné době podat žádost o rozvod se svým manželem. Její prioritou zůstává jejich dcera. Toto období bylo pro celou rodinu nepředstavitelně těžké,“ uvedl Peter A. Lauzon pro TMZ s tím, že si manželé byli vždy vzájemně oporou a že paní Phillips ví, že je Masterson úžasným otcem.

Sedmačtyřicetiletý rodák z New Yorku byl poprvé obviněn ze znásilnění třemi ženami v roce 2020. K činům mělo dojít mezi lety 2001 – 2003. Svou roli měla sehrát jeho scientologická víra a to, že využil svého postavení a slávy ke zmanipulování žen. Herci byla nakonec prokázána vina ve dvou ze tří případů.

Reklama

Další články

Načítám