Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kateřina Průšová (40) a Hana Svobodová (35) předvedly svá cvičením vypracovaná tělíčka v sexy plavkách. Bohužel ale spodní díl příliš neukázaly. Bůhví proč si zakrývaly zadeček šátkem. V poslední době to vítězky soutěží krásy mají čím dál radši. Odmítají na přehlídkách ukazovat dolní partie.

A přitom se nemají za co stydět. Průšová pravidelně cvičí, chodí na kickbox a celulitida se jí vyhýbá obloukem. "Nemám problém ukázat se na přehlídce bez šátku, pokud jde o prestižní módní show na klasickém mole, dobře nasvícenou. Na diskotékách prakticky nepředvádím, pokud nejde o akci, kterou pořádám. Pak ano, ale nevidím důvod, proč ukazovat zadek," vysvětlila Super.cz Průšová, která si nyní hlavně užívá toho, že se jí hodně zlepšil zdravotní stav.

Měla naštípnutý meniskus a hrozila jí operace. "Hodně mi pomohly kortikoidové injekce. Úplně v pohodě to ještě není, ale jde to. Je to stabilní, snad to bude v pořádku," dodala Průšová.

Reklama

Další články

Načítám