Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na italské svatbě svého syna Ondřeje Brzobohatého (41) rozhodně nemohla chybět. Hana Gregorová (71) se jen pár dní po veselce dojemně rozepsala o své nové snaše. Na moderátorku Danielu Písařovicovou (45) pěje herečka jen samé ódy.

„Tak náš Ondrejko si v pátek, nad krásným jezerem Lago di Garda, řekl své ANO se svojí láskou Danielou. Bylo to překrásné, romantické, stručné a díky Kubovi a Liborovi i vtipné,“ napsala na svém účtu na sociální síti Hana Gregorová, která je z nové manželky svého syna jednoduše nadšená.

„Kamarádi říkají, že je to nádherná nevěsta, ale já dodávám, že je to hlavně nádherný člověk. A to je nejvíc. Tak moji drazí, ať jste šťastní, zamilovaní, ať vás láska a humor provází společným životem a ať vám nikdy nezmizí úsměv z tváře,“ prohlásila herečka, která neopomněla vzpomenout i svého zesnulého muže a otce Ondřeje Radka Brzobohatého (†79).

V jehož šlépějích se nyní vydal. „Ondrejko, ty už máš „dvě zahřívací kola“ za sebou (tvůj otec by byl šťastný, že jdeš podle jeho módu), takže teď už ten hlavní závod „manželského rallye“ dojezdi vítězně do cíle. Máš vedle sebe úžasnou navigátorku,“ dodala dojemně herečka.

Herec Radoslav Brzobohatý byl, stejně jako jeho syn, také třikrát ženatý. Poprvé si vzal kolegyni, herečku Jarmilu Kolářovou, se kterou se poznal na DAMU. Byli spolu deset let. V roce 1970 si vzal herečku Jiřinu Bohdalovou, ani druhé manželství však nevydrželo. Třicet let šťastného svazku nakonec prožil po boku Hany Gregorové.

Reklama

Další články

Načítám