Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Elis Mraz (29) ukázala, že dokáže být jako chameleon. V letošním roce totiž změnou image překvapila již několikrát. Nejdřív se sama ostříhala, posléze si nechala obarvit vlasy na tmavě hnědou a teď s přicházejícím podzimem udělala největší změnu.

Talentovaná zpěvačka se nevrátila ani k blond, ani k zrzavému odstínu, jak jsme u ní byli zvyklí ale překvapila červenou hřívou. Vyvolala tím lavinu reakcí, kterou snad ani nečekala. „Ještě nikdy ti to tak neslušelo,“ zněla jedna z pochval.

Tento rudý odstín je ale prý pouze dočasný. „Z tmavší hnědé do blond jít hned za jednu session = odpálené vlasy. Tak to berte jako mezistanici,“ doplnila Eliška.

Více se o sebe stará, i co se týče životního stylu. Jsou to dva roky, co začala hubnout a shodila 20 kg. „Hlavně jsem najela na zdravý životní styl, začala jsem cvičit. Chci si ještě pochovat svá vnoučata a nechci mít problémy, až budu starší. Pracuji ve studiu a jsem nyní studiová krysa, takže nemám tolik pohybu, kolik bych chtěla, tak jsem se na to víc zaměřila,“ doplnila nedávno pro Super.cz zpěvačka, která v těchto dnech chystá pro fanoušky nové písničky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám