Hlavní obsah
Famous
Článek

Princ William (41) oslavil třicáté narozeniny a následníkovi britského trůnu pogratulovala i královna Alžběta II. jako jeho babička. K životnímu jubileu budoucímu králi věnovala venkovský domek na panství v Sandringhamu, kde královská rodina tráví každoročně vánoční svátky.

William slavil narozeniny soukromě s rodinou a přáteli celý tento víkend, oslavu pro něj nachystala jeho manželka Catherine, vévodkyně z Cambridge. Oba mají z dárku od královny velkou radost, protože během vánočních svátků mohou mít větší soukromí, než kdyby byli ubytovaní jako zbytek příbuzenstva v pokojích hlavního zámku.

„William je kluk milující venkov a miluje zvláště Norfolk, tak jako jeho otec a prarodiče. Je to velmi krásné a klidné místo a William ho zbožňuje,“ píše Mail On Sunday. Venkovský domek na panství Sandringham poskytuje dostatek soukromí k trávení dovolených, aniž by manžele rušili vetřelci či příbuzní.

Britská královská rodina vlastní panství Sandringham s dvaceti tisíci akry pozemků od roku 1862, královna se stala paní tohoto majetku po nástupu na trůn v roce 1952.

Na panství Sandringham se v roce 1895 narodil král Jiří VI., otec současné panovnice Alžběty II.

Reklama

Další články

Načítám