Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začátky ‚kariéry‘ jedné z nejsledovanějších žen světa Kim Kardashian (43) jsou dnes již téměř zapomenuty. Není se čemu divit, však už jde o pořádně starou aférku. Zasvěcení si ale možná vybaví rappera jménem Ray J, který v roce 2007 uveřejnil erotické video se svou tou dobou již bývalou přítelkyní Kim. Ray je dnes šťastně ženatý a je zároveň otcem od rodiny. S bývalou striptérkou Princess Love, která jej v minulosti dokonce fyzicky napadla, má dvě roztomilé děti.

Dnes dvaačtyřicetiletý zpěvák, jenž je mimo jiné mladším bratrem zpěvačky Brandy Norwood a bratrancem Snoop Dogga, měl rovněž blízko k Whitney Houston, a to především během posledního roku jejího života.

Nakonec se usadil po boku šestatřicetileté Princess Love, která pro změnu proslula románkem s boxerským šampionem Floydem Mayweatherem Jr.

Ještě předtím, než si Raye vzala, stihla ho pořádně potrestat za návštěvu strip baru, kdy jej napadla a musela zasahovat i policie. Láska to ale zřejmě byla tak veliká, že si ji rapper před sedmi lety v Katedrále Panny Marie Andělské v Los Angeles vzal a rozhodl se, že se stane matkou jeho dětí.

A právě s malým Epikem Rayem (3) a jeho o rok mladší sestřičkou Melody Love v neděli zavítali do studií Paramount Pictures v Los Angeles, kam se s nimi zašli podívat na speciální promítání nového animáku Tlapková patrola ve velkofilmu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám