Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je vůbec nestarší účastnicí taneční soutěže Roztančené divadlo a nečekala, jak pro ni budou tréninky vyčerpávající. Herečka Jitka Asterová (64) se pohybu nikdy nebála, dokonce je lektorkou jógy. "Ale tančila jsem naposledy před padesáti lety," řekla Super.cz.

Na setkání s kolegy ze soutěže a představení soutěžních dvojic pro média dorazila dokonce s tejpem na noze. "Namohla jsem si achilovku hned při první hodině při waltzu. Nemyslela jsem si, že je to vůbec možné. A to jsme se nedostali ještě k cha-che. Snad nějak zúročím ten svůj věk i pozitivně, ale je fakt, že takhle starou rašpli tady ještě neměli," smála se Jitka.

Jitka na setkání vypadala skvěle, museli jsme jí pochválit šaty. "Ty jsou ze sekáče a vyšly na tři sta korun. Ovšem zamilovala jsem se do nich na první pohled. Jako by tam na mě čekaly, jsou strašně pohodlné a zároveň lichotivé k postavě," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám