Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Producent František Janeček (79) se rozhodl v nové sezóně pokračovat s uváděním muzikálu Fantom opery, ale s obsazením hlavní ženské role měl plnou hlavu starostí. Představitelka Christine Monika Sommerová (37) totiž otěhotněla. Teď je zpěvačka v sedmém měsíci, termín porodu má v listopadu.

"Bylo to neplánované těhotenství. Navíc Fantom opery měl skončit v červnu, takže to akorát vyšlo. To, že se bude hrát dál, jsem nečekala. Ale myslím, že to holky zvládnou. I když je fakt, že po šestinedělí bych se docela ráda vrátila na jeviště, aspoň na poslední představení 16. prosince," řekla Super.cz Monika.

"To už bych se snad vešla i do kostýmů, protože jsem zatím přibrala jenom sedm kilo. Cítím se úplně skvěle. Pořád ještě zpívám, mám před sebou pár koncertů. Poslední by měl být narozeninový koncert k padesátinám Bohuše Matuše 6. listopadu. Termín porodu mám 15. listopadu, tak uvidíme, jestli to ještě vyjde," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám