Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ondřej Brzobohatý (41) a Daniela Písařovicová (45) do toho krátce po zásnubách praštili. Svatba proběhla v Itálii u gardského jezera, kam pozvali pouze rodinu a nejbližší přátele.

"Z dlouho plánované dovolené v Itálii se postupem měsíců po zvážení všech pro a proti vyklubala svatba s Danielou. Původní dovolenkovou sestavu jsme zkrátka jen rozšířili o nejbližší rodinu a přátele," řekl Ondřej svým fanouškům se slovy, že se cítí jako vítěz. Daniela také přijala Ondřejovo jméno a je z ní paní Brzobohatá.

Tento velký den si nenechala ujít ani Ondřejova sestra Rola Brzobohatá, která se svými fanoušky také sdílela pár střípků ze svatby, nad kterou se dojala.

„Láska, štěstí a radost. Vy dva,“ napsala k fotografii, na které se novomanželé objímají s úsměvy od ucha k uchu. „Miluji tě,“ napsala Rola k další fotografii se svým mladším bratrem, se kterým má krásný sourozenecký vztah.

Reklama

Další články

Načítám