Hlavní obsah
Článek

Herečka Emma Watson (22) byla v pátek spatřena, jak se prochází po ulici Bethnal Green v Londýně s ročním bišonkem Darcym své kamarádky. Emma údajně vzala Darcyho k psímu kadeřníkovi do studia Groom Dog City, kde mu nabarvili jeho bílou srst narůžovo za v přepočtu 2600 korun.

Majitel studia Stuart Simons byl s výsledkem barvení nadmíru spokojený: „Růžová je naše nejoblíbenější barva, ale viděl jsem i jiného bišonka jménem Casper, který si přišel pro barvu modrý mohykán. Barvy jsou zcela neškodné. Navlhčíme pejska, naneseme barvu jako šampón, necháme pět minut působit a pak opláchneme. Jelikož je Darcy bílý, chytlo to krásně.“

Nikoho jistě nepřekvapí, že psí barvení má i plno odpůrců nejen mezi chovateli psů a známými osobnostmi, ale především mezi veterináři. „Psi nejsou hračky, nejsou to žádné panenky. Když obarvíte psovi srst, můžete mu tím způsobit řadu problémů. Přestože může být barva zcela neškodná, ostatním psům může takové obarvené zvíře páchnout a potenciálně je tak páníčkové vystavují konfliktu s nimi,“ nechala se slyšet známá britská veterinářka Emma Milne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám